Ile jeszcze
Napisany 30.04.2022 - 16:20
- Karloff and sever lubi to
Napisany 30.04.2022 - 21:34
No i w takich numerach rozpierdzielasz czołówkę polskiego punk - rocka. Niesamowity riff i tekst. Jest konkretna jazda.
Naprawdę, niesamowity jesteś, rozwalają mnie Twoje teksty.
"Mam tylko dwie lewe ręce, wystarczy by cię przytulić, czy potrzeba czegoś więcej, byśmy jeszcze coś poczuli". No i cały kontekst tego.
Nie wiem, czy dokładnie zacytowałem. Odpadam. To jest piękne. Ja piermandolę, jak ja Ci zazdroszczę. Zazdrość to nie jest dobra cecha, ale naprawdę, chciałbym tak pisać i w takiej ilości. Gratki!
Napisany 30.04.2022 - 21:39
hmm... dla mnie chyba najlepsze z tego co wrzucałeś.
Ale -> moim zdaniem <- popracuj nad lepszą produkcją (no chyba że traktujesz to tylko jako demo demo i może kiedyś dasz to komuś do zmontowania)
Czym ja bym się zajął:
> bębny - ten automat trochę boli - za sztuczny- przydały by się lepsze brzmienia - trochę też do wyklikania 'velocity'
> brzmienie wokalu - barwa nie jest zła, ale brzmi to za bardzo 'domowo' i brakuje jej dopieszczenia - z jednej strony to co nakłada się w DAWie (kompresor, może eq, pogłosy)/ z drugiej możesz trochę inaczej modulować przy spiewaniu...
Gitary brudne, ale w tej konwencji ok. fajne riffy.
Całość potraktowałbym też 'multibandem'
Kurde - daj jeden numer do zmontowania komuś, co się na tym zna - sam zobaczysz różnicę
Ale kompozycjnie i gitarowo - dobry chwytliwy numer - na plus
- Ascete lubi to
Napisany 30.04.2022 - 21:43
Ja akurat mam punkową duszę, i nie rozkładam nagrań na czynniki pierwsze. Wszystko mi tu pasi
Napisany 1.05.2022 - 06:43
Napisany 2.05.2022 - 09:27
"F#CK THE SOLOS!" - Gary Holt
0 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników