Dziś chciałbym zaprezentować Wam gitarę japońskiej marki Aria Pro II. Model Mac został wykonany w fabryce w Chinach. Jest to instrument typu superstrat.

Jak Wam się podoba gitara i test?

Napisany 27.04.2022 - 18:25
Dziś chciałbym zaprezentować Wam gitarę japońskiej marki Aria Pro II. Model Mac został wykonany w fabryce w Chinach. Jest to instrument typu superstrat.
Napisany 27.04.2022 - 19:32
Test jak zwykle dobry, a gitara no cóż, nie moje klimaty Ale z pewnością wielu się spodoba.
Napisany 27.04.2022 - 23:16
Test jak zwykle dobry, a gitara no cóż, nie moje klimaty
Ale z pewnością wielu się spodoba.
Moje też, ale lubię nowe zabawki
Dzięki za komentarz!!!
Napisany 27.04.2022 - 23:30
Tak jak napisałeś to instrument dla początkujących, prawidłowo ustawiona i strojąca powinna zadowolić młodych adeptów sztuki. Ja oprócz prawidłowo ustawionej menzury itp. wymagam od instrumentu brzmienia, którego tu nie usłyszałem. Przetworniki brzmią bardzo przeciętnie i mam wrażenie że mikrofonują, poza tym grają bardzo wąskim pasmem. No ale czego chcieć od budżetowego instrumentu. Teścik fajny i postarałeś się bardzo żeby zachęcić do jej kupna i pewnie gdybym zaczynał swoją przygodę z gitarą to przyjrzał bym się jej bliżej.
Grupa OUT - Blues & Rock
Napisany 28.04.2022 - 08:36
Tak jak napisałeś to instrument dla początkujących, prawidłowo ustawiona i strojąca powinna zadowolić młodych adeptów sztuki. Ja oprócz prawidłowo ustawionej menzury itp. wymagam od instrumentu brzmienia, którego tu nie usłyszałem. Przetworniki brzmią bardzo przeciętnie i mam wrażenie że mikrofonują, poza tym grają bardzo wąskim pasmem. No ale czego chcieć od budżetowego instrumentu. Teścik fajny i postarałeś się bardzo żeby zachęcić do jej kupna i pewnie gdybym zaczynał swoją przygodę z gitarą to przyjrzał bym się jej bliżej.
Rzadko w tej półce cenowej są lepsze pickupy niż takie stockowe od producenta.
Pickupy były dość wysoko ustawione, myślałem czy by ich nie obniżyć, ale wolałem nie ruszać już.
Wielkie dzięki za komentarz
Video
Dyskusje →
Twórczość użytkowników →
Joe Satriani - Friends - kowerRozpoczety przez Oleslav 10.06.2022 |
|
||
Video
Dyskusje →
Twórczość użytkowników →
Oleslav - Dream Theater - Invisible Monster solo kowerRozpoczety przez Oleslav 28.05.2022 |
|
||
Video
Dyskusje →
Twórczość użytkowników →
[Eagle the White] - Dream on (cover Aerosmith)Rozpoczety przez Radler 24.05.2022 |
|
||
Video
Dyskusje →
Twórczość użytkowników →
Takie tam z ostatniej próbyRozpoczety przez Johness 17.05.2022 |
|
||
Video
Dyskusje →
Twórczość użytkowników →
Tata Dilera w CK Wiatrak ;)Rozpoczety przez ptrz666 11.05.2022 |